Vast WiFi-netwerk

We hebben nu slecht bereik met ons WiFi netwerk. Kunnen jullie ons helpen?

Een slecht werkend netwerk gaat ten koste van uw werkplezier. Bovendien gaat het ten koste van uw productiviteit en dat kost veel geld. Gelukkig hebben wij daar perfecte oplossingen voor!

Voordat we beginnen gaan we eerst onderzoeken. We doen zorgvuldige metingen om precies vast te stellen wat er nodig is om een optimale oplossing voor je te creëren. Op basis van de meetresultaten doen wij je een voorstel dat perfect aansluit op jouw behoeften.

Soms kunnen we kosten besparen door een deel van je bestaande installatie te hergebruiken. Helaas kan dat niet altijd. Het gaat er tenslotte om dat je gewoon zorgeloos kunt werken met een betrouwbare oplossing tegen beheersbare kosten.

In alle gevallen zorgen wij voor een installatie waarmee je zorgeloos kunt werken. Wij staan volledig achter onze oplossingen. Daarom mogen onze klanten ook rekenen op top service.

Waarom zou je nog langer genoegen nemen met een slecht werkend netwerk?

Het maakt niet uit wat jouw situatie is. Hoe groot of klein je bedrijf is, of je specifieke wensen hebt of niet. QWi is expert op het gebied van grote en kleine perfecte WiFi netwerken op maat.

QWi heeft altijd een oplossing

Nodig ons vandaag nog uit voor een vrijblijvende kop koffie. We luisteren dan graag naar wat er volgens u beter moet en vertellen u graag hoe het beter kan!

Daarna doen we een meting op locatie. Op basis daarvan volgt ons plan. We ontwerpen een vast WiFi netwerk óf bieden de support die nodig is om je huidige netwerk te optimaliseren.

QWi ondersteunt en adviseert bij het hele traject. Van ontwerp en bouw tot implementatie en onderhoud van het vaste WiFi netwerk. We leveren altijd support. Zowel op afstand als op locatie.

Meer weten over vaste WiFi netwerken?

 

Nieuws Categorieen

QWi Engineering BV

QWi Engineering BV
Weteringstraat 17
7041 GW ‘s-Heerenberg

Tel: 0314 744 014
E-mail: info@qwi-engineering.com
KVK: 09171928
BTW: NL8181.17.771.B01

Onze algemene werktijden:
Maandag t/m vrijdag tussen
09.00 en 18.00 uur

Hoe kunnen we u helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This