Tijdelijk WiFi-netwerk

We organiseren een evenement op een afgelegen plek. Kunnen jullie WiFi regelen?

Natuurlijk! Geen klus zo uitdagend, of wij hebben er een perfect werkende oplossing voor! Niet voor niets mogen wij al jaren het WiFi netwerk verzorgen tijdens de Hiswa te water. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we ook tijdens jouw evenement een perfecte oplossing kunnen verzorgen.

Ongeacht de oppervlakte van de locatie en het aantal bezoekers QWi regelt een oplossing op maat waarmee je jouw standhouders, bezoekers en medewerkers perfecte wifi kunt aanbieden. Wij regelen alles van begin tot eind dus daar heb je in ieder geval geen omkijken meer naar!

Heb je al een bestaand WiFi netwerk, maar heb je tijdelijk (veel) meer capaciteit nodig, ook die zorg nemen wij je graag uit handen. Ook als jouw bestaande netwerk niet door ons is geleverd is dat geen enkel probleem. Wij denken altijd in oplossingen en omdat wij beschikken over de beste technologie en echte ervaren vakmensen krijgen wij zelfs meer voor elkaar dan je had durven hopen.

Ik wil naast bezoekers ook medewerkers, organisatoren en pers gratis tijdelijke WiFi bieden. Kan dat?

Ja. Iedere groep krijgt apart toegang tot het WiFi netwerk. Ook kassa’s en pinautomaten kunnen over dit netwerk. Zoveel mogelijk toepassingen via één WiFi netwerk is voordeliger en minder storingsgevoelig.

Herkenbaar?

Het maakt niet uit wat jouw situatie is. Of je evenement nu afwijkt van de standaard of niet. QWi is expert op het gebied van grote en kleine tijdelijke WiFi netwerken op maat.

Wij laten ons graag uitdagen!

Daag ons vrijblijvend uit tijdens een kop koffie. We inventariseren jouw wensen, doen metingen op locatie en maken een plan op maat.

QWi ondersteunt en adviseert bij het hele traject. Van ontwerp en bouw tot implementatie en onderhoud van het tijdelijke WiFi netwerk. We leveren altijd support, op afstand of locatie.

 

Meer weten over hoe we met een tijdelijke WiFi lossing ook van jouw evenement een succes kunnen maken?

Nieuws Categorieen

QWi Engineering BV

QWi Engineering BV
Weteringstraat 17
7041 GW ‘s-Heerenberg

Tel: 0314 744 014
E-mail: info@qwi-engineering.com
KVK: 09171928
BTW: NL8181.17.771.B01

Onze algemene werktijden:
Maandag t/m vrijdag tussen
09.00 en 18.00 uur

Hoe kunnen we u helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This