Ucopia Guest WiFi

Een oplossing waarmee u het verschil maakt!

Kan ik hier ook gebruik maken van WiFi? En heb ik dan een wachtwoord nodig? Waarschijnlijk krijgt u deze vragen inmiddels bijna iedere dag wel een paar keer. QWi heeft al veel bedrijven geholpen om hier uiterst klantvriendelijk op te kunnen antwoorden.

Niet alleen kunt u met onze oplossing uw klanten snelle toegang verschaffen, u kunt hier bovendien geld mee verdienen en marketing bedrijven als u dat wilt. Dat regelen wij voor u met de innovatieve oplossingen van Ucopia een systeem dat zich al meer dan bewezen heeft bij vele bedrijven.

Verzeker u ervan dat u het juiste WiFi netwerk laat aanleggen om teleurstellen bij klanten en uiteindelijk uzelf te voorkomen. Om u daarbij te helpen adviseren wij u te letten op de volgende aandachtspunten:

Het aanbieden van WiFi toegang aan gasten is niet langer voorbehouden aan grote en kapitaalkrachtige bedrijven. Ieder bedrijf kan haar gasten nu dit gemak aanbieden, eenvoudig, veilig én betaalbaar.

Omdat gebruikers het tegenwoordig vrijwel als dood normaal ervaren dat ze overal van WiFi gebruik kunnen maken stellen ze steeds hogere eisen aan de snelheid en stabiliteit van de verbinding. Ze willen snel en simpel kunnen verbinden en stellen bovendien hoge eisen aan de veiligheid van hun gegevens. En juist op deze aspecten schieten veel systemen (ernstig) te kort. Het begint allemaal met een goede captive portal die zorgvuldig en met veel kennis van zaken is geïnstalleerd.

Het aanleggen van een goed en betrouwbaar systeem kost natuurlijk ook geld. Logisch dus dat u deze kosten graag zoveel mogelijk wilt beperken en als het maar even kan zou u natuurlijk het liefst van deze kostenpost een opbrengsten generator willen maken. Wij kunnen u hierbij helpen!

Mits goed werkend kan Uw WiFi netwerk bijdragen aan tevreden klanten, blije gasten en meer omzet. Door een paar slimme opties toe te voegen zoals bijvoorbeeld gesponsord, of Premium (extra snel) internet kan uw service worden aangepast aan de verschillende doelgroepen. Bovendien kunt u dan eventueel doelgerichte advertenties en promoties inzetten eventueel zelfs location based en andere WiFi marketing technieken met behulp van WiFi marketing oplossingen zoals die van RaGaPa.

Ucopia Communications

Hierboven gaven wij al aan dat een goede Captive Portal van groot belang is voor een goed werkend WiFi netwerk. Ucopia Communications is daarvoor de partner van QWi waar wij graag op vertrouwen. Met meer dan 10.000 installaties wereldwijd realiseren zij jaarlijks meer dan 140 miljoen verbindingen voor klanten in de overheid, hospitallity, MKB, openbaar vervoer en op evenementen.

Hoe werkt het?

De oplossingen van Ucopia bieden uw gasten een snelle, simpele en veilige toegang tot internet. Zonder tussenkomst van u of een van uw medewerkers krijgen ze zelfstandig toegang tot een login pagina. Hier kunnen ze zich registreren door simpel de gegevens in te voeren waarvan u heeft besloten dat u die nodig heeft om uw gasten optimaal te faciliteren. Op basis hiervan krijgt u inzicht in de voorkeuren van uw gasten en kunt u daarmee uw dienstverlening optimaliseren. Indien gewenst kan de registratie en het profiel worden ingevuld met gegevens afkomstig van het Facebook, Linkedin, of Twitter profiel van uw gast.

Met een geïntegreerde betaaloplossing kunt u dan ook extra diensten zoals hogere internetsnelheid en dergelijke aanbieden en afrekenen.

Ook kunnen bepaalde websites worden geblokkeerd en kunt u het internetgebruik monitoren waarmee u meer inzicht krijgt in het gedrag en de behoeften van uw gasten. Denk hierbij aan het type websites dat bezocht word, de duur en het tijdstip etc.

De ontwikkelingen staan niet stil!

De oplossingen van Ucopia zijn toe te passen in nagenoeg ieder netwerk en in elke omstandigheid. Bovendien werkt Ucopia voortdurend aan verdere optimalisering van het gebruiksgemak en de mogelijkheden. Daarmee weet u zeker dat u heeft gekozen voor een toekomst zekere investering. De mogelijkheden zijn daarom vrijwel eindeloos.

Mocht u nog niet beschikken over een netwerk voor uw gasten, dan helpen wij u graag bij het realiseren voor de beste en meest kosteneffectieve oplossing voor u en uw gasten. Onze jarenlange ervaring en de reeds door ons gerealiseerde projecten bij klanten die u reeds voor zijn gegaan vormen daarbij een extra zekerheid voor succes!

Wat doet Ucopia?

We kunnen u eindeloos vertellen over Ucopia maar misschien heeft u meer aan deze animatie?

We leggen het graag uit middels deze video’s

Corporate Presentation

Proximity Marketing

Wilt u meer informatie en een advies op maat?

Bel dan vandaag nog met 0314 744 014 voor een afspraak met één van onze specialisten.

 

Neem contact met ons op!

11 + 13 =

Hoe kunnen we u helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This