WiFi in de Hospitality

Gastvrij

Klanten vinden het tegenwoordig heel normaal dat ze in jouw bedrijf ook kunnen werken. Telebankieren, e-mailen en internetten doen we tegenwoordig echt overal. Hoe jammer is het als een klant lekker in de zon zit op jouw terras en weggaat naar huis of kantoor in plaats van nog een lekker hapje of drankje te bestellen, en dat alleen omdat die klant niet even snel online kan. Dat kan je veel omzet kosten. Sterker nog, slimme marketing via jouw WiFi kan je zelfs een mooie omzet boost opleveren! Klanten kunnen dan heel simpel jouw bedrijf promoten bij vrienden en kennissen en jij kunt jouw klanten gemakkelijk informeren over wat je ze nog meer kunt bieden. QWi heeft al menig hospitalitybedrijf geholpen aan mooie extra omzet door slimme WiFi oplossingen. Wilt je weten hoe wij dat aanpakken? Bel ons dan vandaag nog en wij vertellen het je graag!

Haal meer omzet uit jouw WiFi.

Slimme marketing via jouw WiFi kan je zelfs een mooie omzet boost opleveren! Klanten kunnen dan heel simpel jouw bedrijf promoten bij vrienden en kennissen en jij kunt jouw klanten gemakkelijk informeren over wat je ze nog meer kunt bieden. QWi heeft al menig hospitality bedrijf geholpen aan mooie extra omzet door slimme WiFi oplossingen.

Tevreden gasten en blije medewerkers

Een WiFi netwerk van QWi zorgt niet alleen voor een sublieme WiFi dekking maar ook dat gasten en medewerkers, Mobiele POS, pinnen, bellen, mobiele PM (schoon zetten van kamers) gebruik kunnen maken van draadloos gemak.

Echte kwaliteit is maatwerk

Een WiFi netwerk van QWi is altijd maatwerk. Wij zorgen voor een perfecte dekking voor iedere gast en medeweker. Ook kunnen wij tijdens congressen zorgen voor een tijdelijk WiFi netwerk om evenement eigenaren te ontzorgen.

Smart in-room dekking

Ga je renoveren of zelf nieuwbouwen? Dan is in-room dekking de perfecte keuze. Een sublieme WiFi dekking en een enorme besparing op kabel kosten. Bovendien kun je moeiteloos  een televisie of telefoon op een veilige manier aansluiten.

Zorgeloos genieten

Wij waken 24/7 over het goed functioneren van jouw netwerk. Wij zien eventuele verstoringen al voordat je deze zelf hebt ontdekt en zijn vaak al bezig met een oplossing.

Veilig WiFi

Vanzelfsprekend wil je jouw gasten niet alleen de beste verbinding bieden met internet via jouw WiFi. Je wilt er echter ook voor zorgen dat jouw gasten daarbij niet worden blootgesteld aan ongewenste risico’s. De overheid en banken waarschuwen regelmatig voor de bedreiging van de privacy van gebruikers van openbaar WiFi en internet. QWi snapt dat jij jouw gasten niet aan dergelijke risico’s wilt blootstellen. Daarom bieden wij Friendly en safe WiFi.

Friendly WiFi zorgt ervoor dat onze jonge gasten worden beschermt tegen Porno, Gokken, Geweld en andere ongewenste informatie en afbeeldingen. Safe WiFi zorgt ervoor dat gasten elkaar niet kunnen zien op jouw netwerken. Dat geeft niet alleen meer privacy. Het biedt ook meer veiligheid. Jouw data, en die van jouw gasten zijn hierdoor veel beter beveiligd.

Kortom jij kunt hiermee nog meer gastvrijheid bieden behalve aan mensen met slechte bedoelingen.

 

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This