WiFi voor uw evenement

QWi regelt het voor u!

QWi ondersteund bedrijven in de evenementen branches op het gebied van techniek. We leveren tijdelijke infrastructuren waaronder WiFi, VoIP en Netwerk ondersteuning. De afgelopen jaren waren we betrokken bij diverse evenementen, congressen en beurzen.

We organiseren een evenement op een afgelegen plek. Kunnen jullie WiFi regelen?

Natuurlijk! Geen klus zo uitdagend, of wij hebben er een perfect werkende oplossing voor! Niet voor niets mogen wij al jaren het WiFi netwerk verzorgen tijdens de Hiswa te water. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we ook tijdens uw evenement een perfecte oplossing kunnen verzorgen.

Ongeacht de oppervlakte van de locatie en het aantal bezoekers QWi regelt een oplossing op maat waarmee u standhouders, bezoekers en medewerkers perfecte WiFi kunt aanbieden. Wij regelen alles van begin tot eind dus daar heeft u in ieder geval geen omkijken meer naar!

Heeft u al een bestaand WiFi netwerk, maar heeft u tijdelijk (veel) meer capaciteit nodig, ook die zorg nemen wij u graag uit handen. Ook als uw bestaande netwerk niet door ons is geleverd is dat geen enkel probleem. Wij denken altijd in oplossingen en omdat wij beschikken over de beste technologie en echte ervaren vakmensen krijgen wij zelfs meer voor elkaar dan u had durven hopen.

Ik wil naast bezoekers ook medewerkers, organisatoren en pers gratis tijdelijke wifi bieden. Kan dat? 

Ja. Iedere groep krijgt apart toegang tot het WiFi netwerk. Ook kassa’s en pinautomaten kunnen over dit netwerk. Zoveel mogelijk toepassingen via één WiFi netwerk is voordeliger en minder storingsgevoelig.

Herkenbaar?

Het maakt niet uit wat uw situatie is. Of u evenement nu afwijkt van de standaard of niet. QWi is expert op het gebied van grote en kleine complexe tijdelijke WiFi netwerken op maat.

Wij laten ons graag uitdagen!

Daag ons vrijblijvend uit tijdens een kop koffie. We inventariseren jouw wensen, doen metingen op locatie en maken een plan van aanpak..

QWi ondersteunt en adviseert bij het hele traject. Van ontwerp en bouw tot implementatie en onderhoud van het tijdelijke WiFi netwerk. We leveren altijd support, op afstand of op locatie.

We mogen werken voor

Neem contact met ons op!

8 + 5 =

Hoe kunnen we u helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This