WaaS: het antwoord op al uw wifi-netwerk vragen

Weet u nog? U wilde een professioneel draadloos netwerk. Dat betekende een grote investering en een duur contract. Dacht u het net allemaal voor elkaar te hebben, werd u geconfronteerd met storingen en de bijbehorende hoge rekeningen. Dat is met Wifi as a Service (WaaS) wel anders. Voor een vast bedrag per maand een professioneel wifi-netwerk. Wij leggen u graag de voordelen uit.

Een betrouwbaar, veilig en kwalitatief netwerk op iedere gewenste tijdelijke of vaste locatie voor een vast bedrag per maand. Dat is WaaS: Wifi as a Service. Wij bieden WaaS aan als een all-inclusive service: inrichting, onderhoud en beveiliging. Ook uw support kunt u in abonnementsvorm bij ons afnemen. Wij ontzorgen u volledig, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Op en top flexibel
Het WaaS concept is uniek in zijn flexibiliteit. Geen grote investeringen of langdurige contracten, maar een wifi-netwerk die als een dienst wordt gepresenteerd. Een kwalitatief goedwerkend netwerk is voor ieder budget bereikbaar en maandelijks aanpasbaar op uw veranderende wifi-wensen en –behoeften. Wilt u een abonnement op de hardware en de installatie ervan of alleen op de hardware? Alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Gegarandeerd veilig
Uw draadloze netwerk moet veilig zijn. Met een WaaS abonnement blijft privacygevoelige informatie binnen uw organisatie. Wij richten uw netwerk volgens de laatste en strengste beveiligingseisen in. Daarnaast voorzien we uw netwerk consequent van updates.

Met support alstublieft
Een optimaal wifi-netwerk moet optimaal blijven werken. Wij bieden een supportabonnement, zodat u geen dure controles op locatie hoeft uit te laten voeren. Ook dit abonnement is flexibel aanpasbaar, zodat u nooit met onnodig hoge kosten zit. Zorgeloos werken, dat regelen wij voor u!

Neem contact met ons op!

11 + 3 =

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This