Zakelijke telefonie voor MKB en ZZP

Telefonie voor prachtige kleine en middelgrote bedrijven

Als ondernemer wilt u zorgeloos bellen en gebeld worden. U heeft het al meer dan druk genoeg met uw bedrijf dus wilt u niet bezig hoeven zijn met uw telecommunicatie. U wilt gewoon een goede en voordelige oplossing die perfect bij u past.

Of u nu op de zaak bent, onderweg of thuis, u bent altijd bereikbaar voor uw klanten op de momenten die u kiest. U beschikt mobiel en vast over dezelfde mogelijkheden.

Al vanaf 1 gebruiker kunt u over alle mogelijkheden beschikken. Bovendien kunt u zorgeloos groeien. Extra gebruikers kunnen doorgaans binnen een dag worden aangesloten. Bovendien bieden wij u optimale service en support. Bent u niet tevreden, vindt u elders een betere of voordeligere oplossing, dan kunt u binnen 1 maand zonder gezeur opzeggen. Wij willen alleen tevreden klanten.

Er ging een hele nieuwe wereld voor ons open!

“Hallo QWi heeft ons bedrijf overgezet van ISDN naar een  VoIP centrale. Opeens kunnen alles waar we in het verleden alleen maar van konden dromen. Klanten worden op basis van nummer herkenning direct verbonden met de juiste medewerker die ze persoonlijk kan begroeten. Doorverbinden naar een collega in de auto werkt super simpel en bovendien besparen we nu op onze telecom kosten. De overstap ging veel soepeler dan we hadden durven hopen. Dank QWi voor een top stukje werk!”

Frans Heemelink

Wat krijg u van ons?

Abonnement

VoIP abonnementen zijn er in drie varianten. VoIP voor Starter, VoIP voor Groei en de VoIP Pro bundel.

VoIP-account

Een VoIP-account zorgt voor de registratie zodat uw telefoon en account door de centrale worden herkend.

Telefoontoestel

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en bieden u de keus uit diverse topmodellen. Alle toestellen gaan bij ons uitsluitend geheel gebruiksklaar de deur uit. Dat bespaart u tijd en gedoe en dus geld. U hoeft het toestel alleen nog te verbinden met het internet en u kunt direct bellen en gebeld worden. Gewoon lekker simpel!

VoIP Abonnement

Keuzemenu, koppelingen met je CRM of vergaderen?
Kies het pakket dat bij u past!

VoIP voor Starter

 • Geschikt tot 10 werkplekken
 • Intern gratis bellen
 • Flexibel doorschakelen naar vast en mobiel
 • Voicemail
 • Extra uitbreiding; meldingen en openingstijden

VoIP voor Groei

 • Vanaf 10 werkplekken
 • Intern gratis bellen
 • Flexibel doorschakelen naar vast en mobiel
 • Voicemail, meldingen en openingstijden
 • Extra uitbreiding; keuzemenu

VoIP Pro-bundel

 • Alle functionaliteiten klein MKB en MKB+ met als extra uitbreiding;
 • Wachtrij
 • Meeluisteren
 • Vergaderen
 • Koppeling CRM

Standaard functionaliteiten

Alle pakketten komen gratis met:

Belroute
Om klanten snel te woord te staan kan het wenselijk zijn om een inkomend gesprek automatisch een bepaalde route te laten afleggen. Als het gesprek niet wordt aangenomen wordt er automatisch doorgeschakeld naar een ander nummer of voicemail.
Voicemail naar e-mail

U kunt met deze optie voicemail als email ontvangen. U kunt deze dan op elk device afluisteren of makkelijk opslaan.

Bel app

Hiermee belt u met uw zakelijke vaste nummer vanaf uw mobiele telefoon. U kunt makkelijk doorschakelen en andere functies uitvoeren die u ook gewend bent vanaf uw bureaustoel. Ook de bereikbaarheid is in te stellen. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple store en de Google Play store.

Browser plug in

Met deze handige optie maakt u de browser onderdeel van het VoIP platform en kunt u klikken en bellen op de website, bereikbaarheid wijzigen en zien hoeveel mensen er in de wacht staan.

Fexibel schakelen

Hier beheert u uw eigen bereikbaarheid. Geef aan op welk toestel u bereikbaar bent. Dit kunt u heel eenvoudig zelf doen via de PC.

Belgroepen

Geef met Belgroepen aan hoe u bedrijf bereikbaar is. Moeten alle toestellen tegelijkertijd overgaan bij een inkomend gesprek of eerst de een en na 5 seconden de andere?

Online beheer

Beheer snel en eenvoudig de bereikbaarheid van het bedrijf of collega’s en voeg extra optie’s toe. Iedere gebruiker kan hier ook zijn eigen bereikbaarheid instellen. Ook ziet u hier de gesprekskosten en factuur details.

Realtime statistieken

Hiermee krijg u inzicht in de bereikbaarheid van afdelingen of het gehele bedrijf. Een duidelijk overzicht van in en uitgaande gesprekken.

Naamherkenning

Als u wordt gebeld gaat ons platform opzoek naar de bedrijfsnaam van de beller, zodat u ziet wie er belt.

Filters

Met filters kunt u bepaalde nummers en landen blokkeren of juist toelaten.

Extra uitbreidingen

Alle pakketten zijn uit te breiden met:

Wachtrij

Als iedereen in gesprek is krijgt de klant te horen hoeveel gesprekken hij nog voor zich heeft en kan ondertussen genieten van een muziekje.

Keuzemenu

Met deze keuze geeft u de klant de mogelijkheid om zelf alvast de keuze te maken naar welke persoon of afdeling ze willen worden doorverbonden.

Fax
Digitaal faxen versturen en ontvangen zonder faxapparaat. Direct vanuit uw e-mail.
Meeluisteren

Voor opleidingsdoeleinden kunt u gesprekken opnemen en later afluisteren. Ook kan het zijn dat u beroepshalve gesprekken wilt vastleggen. Natuurlijk is dit met een wachtwoord beveiligd.

Vergaderen
Op elk moment van de dag simpel en snel een telefonische vergadering opzetten met klanten of collega’s? Dit kan eenvoudig met deze functie en is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers.
Koppeling aan CRM
Automatisch de klantenkaart op het beeldscherm wanneer een klant belt.
Meldingen
Geef uw klant een warm welkom of wacht melding met deze module. Bijvoorbeeld: Welkom bij QWi, we verbinden u nu door met een beschikbare medewerker.
Openingstijden
Stel de tijden in waarop uw bedrijf bereikbaar is. Stel vervolgens ook in wat er moet gebeuren als iemand buiten deze tijden toch probeert te bellen.
Webhooks

Met Webhooks voorziet u ons platform van de mogelijkheid om allerlei handige optie’s te koppelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld een pop-up van de klantkaart in uw CRM als de klant belt.

Direct weten wat u bespaart?

Laat uw gegevens achter voor een offerte op maat

Hoe kunnen we u helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This