VoIP - De telefonie van de toekomst

Waar uw bedrijf en klanten gelukkig van worden

Als ondernemer wilt u het beste voor uw klanten, het beste voor uw medewerkers en een tevreden boekhouder. Dat kan allemaal met VoIP telefonie van QWi.

Die ouderwetse telefooncentrale kan echt niet meer, nu is er VoIP telefonie waarmee u een wereld van nieuwe communicatie-mogelijkheden krijgt. Klanten krijgen vaker en sneller de juiste medewerker aan de lijn. Uw medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze willen en u bespaart aanzienlijk op uw telecommunicatie-kosten.

QWi is dé telecommunicatie specialist.

Wij helpen u om soepel de overstap te maken naar de toekomst.

Voordelen

  • U hoeft niet meer te investeren in een eigen telefooncentrale.
  • U heeft altijd de beschikking over de nieuwste en beste mogelijkheden.
  • U kunt maandelijks het aantal gebruikers aanpassen aan uw behoefte.
  • U kunt bellen op de zaak, thuis en mobiel perfect op elkaar afstemmen.
  • U heeft perfect inzicht in uw bereikbaarheid, kosten en belgedrag van uw medewerkers.
  • U kiest met QWi voor een specialist met heel veel ervaring en tevreden klanten.
  • U zit bij ons ook nergens aan vast want wij geloven zo in de kwaliteit van onze dienstverlening dat u gewoon per maand kunt opzeggen.

VoIP zakelijk voor MKB en ZZP

Als ondernemer wilt u geen kansen op extra omzet missen. Goede bereikbaarheid is daarvoor een belangrijke voorwaarde. QWi begrijpt dat als geen ander en biedt u daarom dé oplossing die perfect bij u past. Simpel, effectief en vooral ook voordelig.

Uw klanten merken geen verschil meer of ze u op de zaak bellen, onderweg of gewoon thuis, hierdoor heeft u optimale bewegingsvrijheid gekoppeld aan optimale bereikbaarheid.

VoIP zakelijk voor grotere bedrijven

Als groot bedrijf kunt u niet zonder telefoon. Zonder telefoon kunnen uw medewerkers hun werk niet doen om uw klanten optimaal te bedienen. En erger nog uw klanten kunnen u niet bereiken.

De schadepost kan al snel hoog oplopen als uw medewerkers onbereikbaar achter hun bureau zitten, daarom wilt u een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en voordelige oplossing. Die kan QWi u bieden.

Toch liever een offerte op maat?

Ook als u een hotel, havenbedrijf of een ander bedrijf heeft met bijzondere behoeften om optimaal te kunnen werken hebben wij de perfecte oplossing op maat voor u. We durven eigenlijk wel te zeggen dat u het niet zo gek kunt verzinnen of wij kunnen het voor u realiseren. Wij hebben al jaren ervaring en we hebben al voor menig bedrijf of event een oplossing gerealiseerd waar die klant super enthousiast mee aan de slag kon. Daag ons gerust eens uit en ervaar dat wij voor onze klanten tot het uiterste gaan om uw verwachtingen te overtreffen.

Neem vandaag nog contact op met onze VoIP specialist. Wedden dat hij ook u aan een perfecte oplossing kan helpen?

Hoe kunnen we u helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This