Ondersteuning door QWi

Onze support engineers staan voor u klaar!

Hoe afhankelijk is jouw bedrijf van jullie netwerken? Kun je überhaupt nog werken als je netwerk eruit ligt? Heb je jouw netwerkbeveiliging en je netwerkbeheer wel goed op orde? Wie zorgt ervoor dat jouw netwerk razendsnel weer draait in geval van problemen?

QWi is dé netwerkspecialist met jarenlange ervaring met zowel vaste- als draadloze WiFi netwerken zowel voor data, telefonie en cameraobservatie systemen.

Herkenbaar?

Steeds vaker vragen opdrachtgevers onze hulp om hun netwerken op orde te brengen en te houden. Tegenwoordig ligt vrijwel je hele bedrijf stil als het netwerk weer eens down is. Onze klanten willen de hoogst haalbare uptime die te bereiken is. Onze jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij diverse kleine en grote klanten stelt ons in staat om ook voor u de best haalbare oplossing te realiseren. Onze QWi netwerkexperts bieden je betrouwbare, deskundige en snelle netwerksupport. Ook als wij jouw Wi-Fi netwerk niet in onderhoud hebben. Het maakt niet uit wat je situatie is.

QWi heeft altijd een oplossing

QWi is expert op het gebied van grote en kleine professionele vaste en Wi-Fi netwerken op maat. We beoordelen snel en vakkundig en adviseren gericht. Telefonisch, via chat of e-mail. Op afstand, maar óók op de locatie die je wenst. We houden niet van ingewikkelde of tijdrovende procedures. Als we je direct aan de telefoon kunnen helpen, dan doen we dat. Dat is onze service, zo is QWi.

Hoe kunnen we u helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This