Snel en betrouwbaar wifi tijdens uw evenement

Tijdens uw evenement is het voor u vanzelfsprekend dat uw bezoekers, standhouders en uw medewerkers beschikken over een internetverbinding. Wifi is ideaal om hiervoor tijdelijke netwerken te realiseren. Want een slecht werkende internetverbinding is veelal een bron van ergernis. En dat is zonde van de tijd en energie die u heeft gestoken in het neerzetten van een goed evenement! Met de juiste ondersteuning en support blijft uw wifi-netwerk – ook voor een grote groep gebruikers – snel en betrouwbaar.

Voordelen van een tijdelijk wifi-netwerk

  • Het aanleggen van een permanent netwerk is een kostbare investering. Daarom kan een tijdelijk netwerk een goedkope en flexibele oplossing zijn voor de organisatie van een aantal evenementen per jaar. Een investering die zich al snel terugverdient.
  • Maar u kunt ook zelf aan de slag! Bij Qwi kunt u een wifi-pakket bestellen geschikt voor kleine evenementen die goede WiFi willen bieden aan kantoren en bijeenkomsten (tot 75 persoenen) . We versturen een zender per post en deze kunt u zelf aansluiten. Op deze manier kunnen wij voor u de backoffice verzorgen.

Inventarisatie van uw wensen en eisen

Maar als u wifi wilt inzetten, waar moet dit netwerk dan aan voldoen? Breng in kaart wat uw wensen en eisen zijn. Stel uzelf vragen als: hoeveel bezoekers en exposanten verwacht u? Gebruikt u kassasystemen met tablets en kaartscanners met een mobiele telefoon? Of heeft u vaste internetverbinding nodig voor bepaalde systemen? En tot waar is het dekkingsgebied? Vervolgens kunt u het juiste advies inwinnen.

Eén tijdelijk netwerk

En wist u dat u kassasystemen, kaartscanners, camera’s en digitale telefonie kunt aansluiten op één tijdelijk netwerk? Wij geven er zelfs de voorkeur aan om zoveel mogelijk dienstverleningstoepassingen en functionaliteiten via één draadloos netwerk te laten lopen. U heeft dan namelijk minder last van storingen en het is voordeliger om op deze manier gebruik te maken van wifi tijdens evenementen. Neemt u uit voorzorg uw eigen Wifi netwerk mee? Dan kan dat weleens de stoorzender zijn in het netwerk. Daarom raden wij het af om een eigen zender mee te nemen om het reguliere wifi-netwerk niet te verstoren.

Expertise op afstand of tijdens uw evenement

Qwi verzorgt support of afstand, maar regelt ook de ICT-zaken tijdens u evenement. We beschikken over ervaren service- en supportmedewerkers. Zij kunnen aanwezig zijn tijdens uw concert, evenement of congres en storingen direct verhelpen. Het resultaat? Een internetverbinding die naar behoren werkt én tevreden bezoekers en organisatie.

Haalt u het maximale uit uw netwerk?

Wilt u nog meer uit uw wifi-netwerk halen tijdens uw evenement? Door bijvoorbeeld berichten te sturen naar uw bezoekers via wifi of hen te attenderen op bepaalde aanbiedingen. Met social wifi deelt u eenvoudig informatie zoals de evenementenagenda en de plattegrond van het evenement.

Een tijdelijk wifi-netwerk is dus snel en gemakkelijk te realiseren. Dat scheelt tijd, energie en omzet! Heeft u ondersteuning nodig of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een tijdelijk draadloos internetverbinding in te zetten? Wij helpen u graag om uw wifi te optimaliseren.

Neem contact met ons op!

8 + 3 =

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This