Ruckus Wireless

Als Ruckus Wireless select partner

geven wij u graag advies

 

QWi Engineering BV is Select Partner en gecertificeerd Ruckus Wireless specialist. Door de snelgroeiende markt van mobiele apparaten stuwt de vraag naar WiFi netwerken die voldoende bandbreedte en capaciteit kunnen bieden. QWi is gespecialiseerd in professionele WiFi oplossingen voor de zakelijke markt en biedt high-end draadloze oplossingen. De betrouwbaarheid van onze producten is de basis van het succes voor een betrouwbaar en stabiel draadloos netwerk.

Ruckus Wireless

Ruckus is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van Wi-Fi apparatuur voor high-end draadloze oplossingen. Dankzij de gepatenteerde technologieën levert de WiFi apparatuur van Ruckus uitstekende dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart WiFi producten zijn speciaal ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor WiFi connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers.

Ruckus Wireless

Vandaag de dag biedt Ruckus een compleet portfolio aan high-performance access netwerk infrastructuur, inclusief WiFi controllers en access points, maar ook bedrade Ethernet switches. Daarnaast kun je bij Ruckus terecht voor netwerkbeveiliging, analytics en managementsoftware, professionele services en support.

Ruckus Select Partner

Als select partner en gecertificeerd Ruckus specialist kunnen wij jou bedrijf voorzien van de beste advies.

 

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This