Reclame maken 2.0

Zou het niet mooi zijn wanneer klanten, gasten of bezoekers bij het gebruikmaken van uw WiFi-verbinding op ieder gewenst moment kunnen profiteren van acties en aanbiedingen? Dat u heel gericht producten onder de aandacht kunt brengen? En dat u via WiFi data- en profielinformatie over uw eindgebruiker verzamelt? Dat zou fantastisch zijn, toch? Goed nieuws: met Guest WiFi, ook wel WiFi Marketing genoemd, is dit realiseerbaar. Benieuwd wat Guest Wifi nog meer inhoudt? Wij leggen het u graag uit.

De verwachting is dat er tegen 2020 meer dan 25 miljard WiFi-devices actief zijn. Ter vergelijking: dat zijn er nu 5 miljard. De kans dat uw klanten, gasten of bezoekers op zoek gaan naar een veilige en optimale WiFi-verbinding neemt iedere dag toe. Het contact met consumenten gaat meer en meer via het mobiele kanaal (mobile engagement). Denkt u hierbij aan: digitale nieuwsbrieven, mobiele betalingen, promoties en lokaal gerelateerde advertenties. Guest WiFi gaat nóg een stap verder.

Maximale marketing
Als klanten, gasten of bezoekers gebruik willen maken van het internet, dan kunt u er met Guest WiFi voor kiezen om hen via een gepersonaliseerde log-in pagina verbinding te laten maken met uw wifi netwerk. Dit kan bijvoorbeeld op basis van social login. Klanten, gasten of bezoekers die eenmaal zijn aangemeld op het WiFi-netwerk kunt u voorzien van een boodschap en attenderen op speciale acties en aanbiedingen. Dit kan via social media
of via een pushbericht. Of wat dacht u van een advertising video?

Data en profielinformatie
Als uw klant, gast of bezoeker verbonden is met uw netwerk, begint u direct met het opbouwen van profielinformatie, zoals op basis van leeftijd en geslacht. Daarnaast bouwt u een database op door het vragen van een e-mailadres of een telefoonnummer. Ook kunt u via een enquête meer informatie krijgen over hoe de klant denkt over uw bedrijf. Deze gegevens zorgen voor een completer beeld van uw eindgebruiker. Hierdoor brengt u bij verschillende doelgroepen veel gerichter een aanbieding of een product onder de aandacht. Dit resulteert in meer relevantie voor de bezoeker en zorgt voor een conversieratio. Deze uitkomsten zijn prima meetbaar en heel nuttig voor toekomstige communicatie-uitingen.

Een app-beleving

Guest WiFi is het mogelijk om een InBrowser-app te gebruiken. Een Inbrowser-app geeft u de beleving van een app zonder deze te installeren. Het geeft u de mogelijkheid om locatie gerelateerde informatie te verspreiden. Wat dacht u van het delen van de agenda tijdens het evenement of congres? Of het delen van activiteiten die in de omgeving te doen zijn voor de gasten van uw hotel? Een mooie extra service die zorgt voor nog meer binding.

Extra service

Bij QWI Engineering krijgt u naast de gebruikelijke hoge mate van service nog een extra service als u kiest voor Guest WiFi. Onze URL-filtering oftewel ‘friendly WiFi’ –het blokkeren van ongewenste sites- zit standaard in het Guest WiFi-pakket. Een geruststellende garantie voor alle ouders en kinderen onder uw klanten, gasten of bezoekers.

Laat Guest WiFi voor ú werken en blijf dicht bij uw klant, gast of bezoeker.

Neem contact met ons op!

5 + 11 =

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This