Over QWi

Michel Kuster, eigenaar: “Voordat ik QWi oprichtte heb ik bij verschillende telecombedrijven gewerkt. Ik zag al snel dat draadloze netwerken, zoals wifi, de toekomst hadden. En inderdaad, Wi-Fi is here tot stay.”

Meer dan alleen ontwerp en beheer

“Met QWi halen we graag méér uit een netwerk. Denk aan tijdelijke wifi (of vast), wifi-marketing, VoIP telefonie en camerabeveiliging. Met QWi helpen we bedrijven efficiënter te werken. Zowel voor de multinational als de kleine zelfstandige om de hoek.”

Gesprekken met klanten

“Het leukste aan mijn werk zijn de gesprekken met (potentiële) klanten. Ik probeer precies die vragen te stellen waarmee ik de wensen het beste in beeld krijg. Het toverwoord? Luisteren. Alleen dan kun je een product of dienst perfect op maat leveren.”

Snel en efficiënt

QWi werkt met een netwerk van onafhankelijke specialisten. “We kunnen daardoor altijd snel leveren en problemen efficiënt oplossen. Ik hoor vaak van klanten dat ze verrast zijn dat het probleem zó snel opgelost kon worden. Dat is onze service, zo is QWi.”

 

QWi Engineering BV

QWi Engineering BV
Hangaarts 42
7041 GS ‘s-Heerenberg

Tel: 0314 744 014
E-mail: info@qwi-engineering.com
KVK: 09171928
BTW: NL8181.17.771.B01

Onze algemene werktijden:
Maandag t/m vrijdag tussen
09.00 en 18.00 uur

Over QWi

QWi levert next level ICT services. Geen enkel bedrijf kan werken zonder ICT. En toch wil je daar eigenlijk niet mee bezig zijn. Als ondernemer wil je alle aandacht kunnen besteden aan jouw corebusiness. Daarom focussen wij graag op ónze corebusiness. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT systemen doen wat je ervan verwacht. Of het nu draait om WiFi, VoIP telefonie of het beveiligen van jouw bedrijf, productieprocessen of medewerkers, wij regelen het voor je en zorgen ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt, ook in jouw branche. Dat noemen wij nu ‘Next level ICT services’!

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This