ISDN stopt!

Kijk nu naar het juiste alternatief

 

Het zal je niet zijn ontgaan: vanaf september 2019 komt er een einde aan ISDN. KPN en andere aanbieders hebben aangegeven dat zij de stabiliteit en kwaliteit van ISDN lijnen in de toekomst niet meer kunnen garanderen. Dit levert nieuwe kansen op voor de telefonie-omgeving binnen jouw bedrijf.

 

Van ISDN naar VoIP
Wij raden aan om nu alvast te beginnen met nadenken over een alternatief. Door de uitfasering van ISDN is de overstap naar bellen via het internet (VoIP) een vereiste. Veel organisaties stappen over naar telefonie vanuit de cloud (hosted telefonie), vanwege de vele voordelen.
 
Wat is hosted telefonie?
Met hosted telefonie maak je geen gebruik meer van een fysieke telefooncentrale op je locatie, maar verplaats je deze intelligentie naar de cloud. Telefonie is dan geen hardware oplossing meer, maar een op diensten gebaseerde oplossing. Deze cloudmigratie is al langer bekend bij andere diensten, zoals video (Netflix) en muziek (Spotify). Hosted telefonie is de eerste stap naar betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt en optimale bereikbaarheid, waar je ook werkt.
 
 

De 6 voordelen van hosted telefonie

 

Betalen naar gebruik

Geen dure onderhoudscontracten, lagere investering ten opzichte van een fysieke telefooncentrale.

Vast bedrag per maand

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, inclusief automatische updates en upgrades.

Onbeperkt opschalen

Groeit je bedrijf, dan schaal je hosted telefonie met gemak op.

Optimale bereikbaarheid

Medewerkers zijn altijd bereikbaar op één telefoonnummer, waar ze ook zijn. Met onze app wordt je smartphone je mobiele en vaste telefoon in één, waardoor je geen enkel zakelijk telefoontje meer mist.

Volledige integratie

Vaste telefonie, mobiele telefonie en IT kunnen volledig worden geïntegreerd via hosted telefonie. Met onder meer onze app en CRM-koppeling kun je nog efficiënter werken.

Bespaar op je telefoonkosten

Dankzij hosted telefonie heb je geen dure ISDN-lijnen meer nodig, maar bel je via het internet. Daarnaast liggen de gesprekskosten lager dan bij de huidige traditionele lijnen.

 

Wacht niet te lang met overstappen, voor je het weet is het 2019! Informeer snel naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

 

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This