Gratis internet kan u toch geld opleveren

Steeds meer bedrijven bieden hun klanten gratis WiFi toegang tot het internet.

Als ondernemer dien je tegenwoordig jouw klanten in het kader van de AVG te informeren over hoe jij omgaat met hun privacy. Als het goed is heb je daarom als onderneming onder andere een privacy statement. Daarin vertel je precies wat je wel en niet aan gegevens vastlegt en wat je daarmee doet.

Klanten willen daarom nu ook duidelijkheid over wat er gebeurt met gegevens die ze achterlaten tijdens het surfen op internet via jouw WiFi verbinding. Dit kun je bijvoorbeeld oplossen met een melding op een aanmeldscherm alvorens die klant toegang krijgt tot jouw WiFi.

Aan de ene kant lijkt dat lastig en zullen veel ondernemers dit weer een hoop extra gedoe vinden, maar aan de andere kant biedt dit juist ook nieuwe kansen.
Als je klanten die het internet op willen dan toch een aanmeldscherm moet bieden, waarom biedt je ze dan niet een optie op extra service?

Klanten krijgen gratis toegang tot internet via jouw WiFi op basis snelheid en met volledig behoud van hun privacy.
Maar je kunt ze ook meer bieden. Als de klant bereid is om jou zijn e-mailadres te geven krijgt de klant niet alleen nog sneller internet, maar wordt die klant ook vriend van jouw bedrijf. Daarvoor beloon jij die klant met unieke acties en aanbiedingen die jij hem of haar enkele malen per jaar toestuurt. Je kunt dan zelfs automatisch direct die klant een voucher sturen als welkomstcadeau met een aantrekkelijke aanbieding.

Zo zie je maar. Nieuwe wetgeving in combinatie met de unieke diensten van QWi Engineering bieden jouw als ondernemer ook nieuwe kansen. Wil je meer weten over hoe wij dit ook voor jouw klanten kunnen realiseren? Neem vandaag dan nog even contact met ons op. QWi, the next level in Wifi technology.

 

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This