QWi engineering is voortdurend bezig om haar klanten te helpen meer omzet te maken door het gebruik van de beste technologie!

Gastvrij en veilig gasten ontvangen op je terras en in je restaurant.

Eindelijk mogen de terrassen weer open en mogelijk binnenkort ook de restaurants weer.

Voor de veiligheid rond Corona zijn daar nog wel voorwaarden aan verbonden. Gasten moeten zich bij aankomst registreren en een gezondheidschecklist invullen. Dit wil je natuurlijk wél goed regelen, maar je wilt natuurlijk je aandacht geven aan je gasten en NIET aan een stapel papierwerk. Bovendien wil je hierbij de privacy van je gasten maximaal respecteren.

Daarvoor hebben wij nu de perfecte oplossing voor jou beschikbaar! Geen gedoe met rondzwervende papieren die telkens op de verkeerde plaats liggen, kwijtraken of ongewenst worden ingekeken door derden.

Jouw gasten registreren zich zelf met hun mobiel dankzij een simpele QR code die jij aanbiedt bij de ingang. De gast vult vervolgens discreet de gevraagde gegevens in op zijn mobiel en toont jou op zijn mobiel dat hij alles goed heeft ingevuld. Jij ziet wel dat dit klopt, maar niet wat de gast heeft ingevuld. Daarmee is de privacy van de gast maximaal gewaarborgd terwijl jij er vrijwel geen omkijken meer naar hebt.

Dit bespaart jou niet alleen tijd en kosten, je kunt daardoor ook al je aandacht geven aan jouw gasten om ze te verwennen met de lekkerste hapjes en drankjes. Dat zal jou dan vast ook meer omzet opleveren.

Wil je weten hoe dit werkt? Of wil je direct met dit systeem aan het werk? Je kunt het nu GRATIS 7 dagen uitproberen. Daarna kun je het systeem blijven gebruiken voor maar € 9.00 per maand. Opzeggen kan maandelijks zonder gezeur. Aarzel niet langer en kijk nu op bezoekersregistratie en meld je aan.

 

Als premium partner van Spoton hebben wij een extra scherp aanbod voor jou gerealiseerd, gewoon omdat wij altijd gaan voor de beste dienstverlening aan onze klanten.

 

 

Hoe kunnen we je helpen?
Wat kunnen we voor je doen?
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This