Camerabeveiliging

Kies voor veiligheid! En pas op voor schijnveiligheid!

Wil je een camerasysteem dat echt goed werkt? Wil je echt zien wie er loopt? Wil je echt iemand kunnen herkennen? En wil je ook als er even geen dreiging is wel kunnen zien wat er gebeurt? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou!

Wij leveren professionele camerasystemen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Veel camerasystemen leveren schijnveiligheid. Je ziet wel wat er gebeurt, maar niemand kan de personen herkennen die op de beelden staan. Dat noemen wij schijnveiligheid. Een goed systeem geeft je een helder en herkenbaar beeld onder vrijwel alle omstandigheden. Daar heb je echt iets aan!

Kan ik de bewakingscamera’s op afstand bekijken en bedienen?

Natuurlijk, waar en wanneer je maar wilt. Zolang je maar internet hebt. Bijvoorbeeld op je vakantieadres of onderweg in de trein. Je kunt zowel live-beeld meekijken als op een later tijdstip terugkijken via smartphone, tablet, laptop of desktop.

Ik wil goede camerabeveiliging: scherp beeld, geen storingen en overal beeld bekijken. Kan dat?

Wil je het reilen en zeilen in je organisatie in de gaten houden? Kentekens registeren van bezoekers? Of zoek je naar dat extra stuk beveiliging vanwege inbraakgevoeligheid? We kijken per situatie welke camerasystemen het beste passen bij jouw bedrijf.

Herkenbaar?

Als jouw situatie anders is vinden we een passende oplossing. QWi kiest altijd een camerasysteem dat het beste past bij jouw bedrijf.

Qwi heeft altijd een oplossing

Scherpe camerabeelden, geen storingen, support op locatie of afstand. Met de juiste techniek en met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Altijd en overal camerabeelden op afstand bekijken. Dát is camerabeveiliging van QWi.

Network Optix

Manage uw camera netwerk op een simpele en eenvoudige manier met de software van Nx Optix

Vivotek people counting

Manage uw retail business beter. Bekijk deze video

 

Meer weten over camerabeveiliging en camerasystemen?

Neem contact met ons op

 

Neem contact met ons op!

11 + 6 =

Hoe kunnen we u helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This