Bezoekers van SUPPERCLUB voorzien van Wi-Fi met Ruckus Wireless

Supperclub in Amsterdam heeft ervoor gekozen haar gasten te voorzien van Wi-Fi. Maandelijks komen er zo’n 3000 bezoekers die dankzij dit netwerk verbonden zijn en hun ervaringen kunnen delen op social media. Het netwerk is gerealiseerd door QWI Engineering, dat hierbij gebruik maakt van de Smart Wi-Fi apparatuur van Ruckus Wireless.

Supperclub is een restaurant en discotheek in Amsterdam. Omdat het publiek tegenwoordig verwacht altijd en overal gebruik te kunnen maken van Wi-Fi, heeft Supperclub ervoor gekozen om hun bezoekers in deze vraag te voorzien. Hiermee kan de club niet alleen het dinerende en dansende publiek bedienen, maar maakt het de locatie overdags ook aantrekkelijker als evenementenlocatie voor zakelijke meetings en productpresentaties. Naast tevreden gasten heeft het bieden van Wi-Fi nog een bijkomend voordeel. Doordat veel bezoekers updates en foto’s over het restaurant en de discotheek op social media delen verkrijgt de Supperclub veel online naamsbekendheid.

Voor de realisatie van het Wi-Fi netwerk is Supperclub geadviseerd door het IT bedrijf waar zij destijds mee samenwerkte om gebruikt te maken van de kennis van QWI Engineering. Doordat QWI Engineering gebruik maakt van de Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless was het geen enkel probleem om alle bezoekers te voorzien van Wi-Fi, zowel ‘s avonds als overdags.

“Het IT bedrijf waar we destijds mee werkten (Up & Running) heeft QWI ooit geadviseerd, deze partijen werkten al samen. De samenwerking bevalt goed, QWI stelt zich flexibel op en levert goede kwaliteit en denkt oplossingsgericht, dus deze samenwerking is daarom voort gezet.”
Cleo Vehmeyer, directrice IQ creative

Neem contact met ons op!

5 + 15 =

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This