Bent u verzekerd van een optimaal werkend netwerk?

Niets is zo vervelend dan tegen uw klanten en/of bezoekers te moeten vertellen dat het netwerk er ‘even uitligt’. En alsof dat nog niet erg genoeg is, krijgt u te horen dat het binnen een paar dagen (!) opgelost wordt. Met een service- en supportcontract loopt u nooit het risico dat de betalende klant/bezoeker ontevreden huiswaarts keert.

Stel u bent de organisator van een belangrijk evenement en stel uw WiFi-netwerk valt uit. Het publiek wordt onrustig en begint te mopperen en naarmate het langer duurt verandert het gemopper in geklaag en besluiten uw bezoekers te gaan. Of wat dacht u van deze: de gasten in uw hotel hebben geen ontvangst en komen klagen bij de receptie. U kunt hen na lang wachten vertellen dat de problemen met betrekking tot het netwerk zo snel mogelijk worden opgelost. Zo snel mogelijk blijken 2 dagen te zijn. Uw hotelgasten maken het herstel niet meer mee… Dit zijn worst-case scenario’s, maar zeker niet ondenkbaar in de huidige tijd. Hoe kunt u dit voorkomen?

Verzekerd van een goed functionerend netwerk
We vinden het normaal om onze auto, inboedel, vakantie en zelfs om onze levens te verzekeren. Maar het verzekeren van een netwerk is net zo raadzaam. Wanneer u een service- en supportcontract afsluit, heeft u recht op een minimale responstijd, oftewel u staat op de prioriteitenlijst van uw netwerkprovider. U wordt direct geholpen. De service- en supportmedewerker helpt u op afstand of biedt zo nodig hulp op locatie.

Support altijd en overal
Een service- en supportcontract is nodig wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw bedrijfsnetwerk optimaal werkt en veilig genoeg is of wanneer uw netwerk regelmatig met uitval en storingen te maken heeft. Onze snelle en deskundige service- en supportmedewerkers ondersteunen u telefonisch, digitaal of persoonlijk op uw locatie. Allen zijn gespecialiseerd in draadloze netwerkverbindingen en beoordelen uw netwerk snel en vakkundig en adviseren u gericht over het nog meer effectief inzetten van uw netwerk.

Met een service- en supportcontract maakt u de garantie van een optimaal functionerend netwerk waar!

Neem contact met ons op!

9 + 13 =

Hoe kunnen we je helpen?
QWi Help Chat
Versturen via WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This